Rakentamisen digitalisaation suunnannäyttäjä Arkance Systems Finland etsii nyt osaavaa ja motivoitunutta Software Developeria vahvistamaan ohjelmistokehitystiimiä Espooseen! Rakennetun ympäristön elinkaaren aikana syntyy paljon yksityiskohtaista tietoa, jolla on merkittävää lisäarvoa kohteen omistajalle ja ylläpitäjälle. Arkance Systemsin ratkaisut tarjoavat työkaluja infra- ja kiinteistötiedon elinkaaren aikaiseen hallintaan, aina suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon.

Software Developerina osallistut ohjelmistokehityksen kaikkiin vaiheisiin niin asiakaskohtaisissa projekteissa kuin Arkance Systemsin omissa tuotekehityksessä. Työhösi kuuluu monipuolisia fullstack-tehtäviä niin ratkaisujen kehityksessä kuin ylläpidossa, ja projektista riippuen saatat olla esimerkiksi rakentamassa suunnittelualustatyökaluja päämiesten ohjelmistoihin (Autodesk / Trimble) tai räätälöimässä toiminnallisuuksia omiin tuotteisiin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Palveluidemme tärkeimmät teknologiat ovat React, C#, .NET ja PostgreSQL, lisäksi käytössä on muun muassa Typescript, Docker ja Azure.

Tehtävä sopii toimeentarttuvalle henkilölle, jolla on jo jonkin verran kokemusta fullstack-ohjelmoinnista ja valmiutta ohjelmistoarkkitehtuurin jatkokehitykseen. Olet ajan tasalla modernin ohjelmistokehityksen nykytilasta ja sinulla on motivaatiota kehittää osaamistasi myös jatkossa.Sinulla on aiempaa kokemusta relaatiotietokannoista ja versionhallinnasta sekä taitoa dokumentoida selkeästi ja kattavasti. Ennen kaikkea sinulta löytyy innokkuutta pitkäjänteiseen kehitystyöhön ja valmiutta työskennellä asiakasrajapinnassa vaihtelevien projektien parissa.

Tarjoamme sinulle:

 • Vastuullisen ja monipuolisen roolin kasvavassa, kehittyvässä ja kansainvälisessä yrityksessä, joka toimii rakennetun ympäristön digitaalisen tiedonhallinnan suunnannäyttäjänä
 • Mahdollisuuden kehittyä ja laajentaa omaa toimenkuvaa yrityksen kasvun siivittämänä’
 • Matalan hierarkian ja alan asiantuntijoista koostuvan tiimin tuen
 • Työyhteisön, jossa vallitsee hyvä tiimihenki ja työtyytyväisyys on tutkitusti korkealla tasolla
 • Kilpailukykyisen palkitsemisjärjestelmän ja hyvät henkilöstöedut aina liikunta- ja kulttuuriseteleistä vakuutusturvaan ja kattavaan työterveyshuoltoon
 • Viihtyisät ja modernit toimitilat Espoon Mankkaalla, joustavia etätyökäytäntöjä unohtamatta

Toivomme sinulta:

 • Aiempaa työkokemusta sekä ajantasaista osaamista fullstack-ohjelmistokehityksen parista
 • React- , C#- ja .NET -osaaminen
 • Kokemusta relaatiotietokannoista, versionhallinnasta ja dokumentoinnista
 • Kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja ratkaista haastavia ongelmia asiakkaan tarpeiden mukaisesti
 • Pitkäjänteistä ja oma-aloitteista työotetta
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Mikropalveluarkkitehtuurin, pilvipalveluiden (esim. Azure) ja konttiteknologioiden (esim. Docker) tuntemus
 • Aiempi kokemus Trimblen ohjelmistojen tai Autodesk Forgen parista
 • Toimialatuntemus esimerkiksi rakentamisen digitalisaatioon liittyen

Voisiko tämä olla sinun mahdollisuutesi? Lähetä ansioluettelosi tai linkkaa LinkedIn-profiilisi (motivaatiokirje valinnainen) viimeistään 15.5.2022 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Arkance Systems Finlandista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.arkance-systems.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Niina Palm (+358 41 7031324, niina.palm@atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Arkance Systems Finlandin palvelukseen.

Hae paikkaa!