Takaisin rekrytointisivustolle

Projektipäällikkö rakennusalan ohjelmistoliiketoimintaan

Arkance Systems Finlandin tiimi jatkaa kasvuaan ja etsii lisää täydennystä Projektipäälliköiden joukkoon! Rakennetun ympäristön elinkaaren aikana syntyy paljon yksityiskohtaista tietoa, jolla on merkittävää lisäarvoa kohteen omistajalle ja ylläpitäjälle. Arkance Systemsin ratkaisut tarjoavat työkaluja infra- ja kiinteistötiedon elinkaaren aikaiseen hallintaan, aina suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon.

Tässä roolissa pääset pitämään Arkance Systemsin projektien lankoja käsissäsi koko niiden elinkaaren ajan, aina projektin valmistelusta läpivientiin ja lopputuloksen arviointiin saakka. Pääset työskentelemään alan parhaiden teknologiatoimittajien, kuten Autodeskin, Trimblen ja M-Filesin tuotteiden parissa ja vastaamaan erityisesti käyttöönottoprojekteista, mutta myös erilaisista kehitystehtävistä. Roolissa toimit linkkinä asiakkaiden sekä kollegoiden välillä ja pyrit toiminnallasi varmistamaan asiakassuhteen sujuvuuden ja jatkuvuuden sekä projektin onnistuneen etenemisen. Tärkein tavoitteesi on kuitenkin varmistaa, että projektien aikataulu-, kustannus-, laatu- ja toiminnalliset tavoitteet toteutuvat. Projektipäällikön roolissa olet avainasemassa tuottamassa lisäarvoa asiakkaillemme erityisesti useita vuosia kestävissä yhteistyö-projekteissa, joten odotamme sinulta pitkäjänteistä ja asiakaslähtöistä palveluasennetta. Tehtävänkuvaa on mahdollista laajentaa oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan myös asiantuntija- ja konsultointitehtäviin.

Tehtävä sopii toimeentarttuvalle henkilölle, joka on jo kerryttänyt aiempaa kokemusta projektinhallinnan parista. Saat työssäsi kattavan perehdytyksen Arkance Systemsin ratkaisuihin, mutta toivoisimme, että sinulla on jo toimialaymmärrystä rakennetusta ympäristöstä. Projektipäällikkönä toimit tiiviissä yhteistyössä paitsi sisäisten, myös ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten olet vaivattomasti viestivä ja vuorovaikutusta kaihtamaton tiimipelaaja. Ennen kaikkea roolissa menestymistä edesauttavat kuitenkin järjestelmällinen, ratkaisukeskeinen sekä oma-aloitteinen lähestymistapa, hyviä projektinjohtamistaitoja unohtamatta.

Sinulta odotamme:

 • Aikaisempaa työkokemusta projektitehtävistä
 • Soveltuvaa koulutustaustaa
 • Ymmärrystä rakennusalalta (infra- ja / tai talotoimiala) sekä vahvaa osaamista projektinhallinnasta
 • Sujuvia kirjallisia ja suullisia vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi

Lisäksi arvostamme:

 • Ymmärrystä erilaisista suunnittelu- ja tiedonhallinnan ohjelmistoista

Arkance Systems tarjoaa sinulle:

 • Vastuullisen ja monipuolisen roolin kasvavassa, kehittyvässä ja kansainvälisessä yrityksessä, joka toimii rakennetun ympäristön digitaalisen tiedonhallinnan suunnannäyttäjänä
 • Hyvät kehittymismahdollisuudet kasvaa yrityksen mukana ja laajentaa tehtäväkuvaa
 • Matalan hierarkian ja alan asiantuntijoista koostuvan tiimin tuen
 • Työyhteisön, jossa hyvä tiimihenki ja työssä viihtyminen ovat ykkösasioita ja työtyytyväisyys tutkitusti korkealla tasolla
 • Kilpailukykyisen palkitsemisjärjestelmän ja hyvät henkilöstöedut aina liikunta- ja kulttuuriseteleistä vakuutusturvaan sekä kattavaan työterveyshuoltoon
 • Viihtyisät ja modernit toimitilat Espoon Mankkaalla, joustavia etätyökäytäntöjä unohtamatta

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään sunnuntaina 1.5.2022 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Arkance Systems Finlandista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.arkance-systems.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa 25.4. alkaen aTalentin Rekrytointipäällikkö Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto(at)atalent.fi).

Hae paikkaa!